Der er også læse- og litteraturfestival i børnehaver

Under festivalen dækker vores pressekorps, bestående af fire 9. klasser, forskellige begivenheder. Her er en af deres artikler:

af Emma, Lucas og Mathias Fast

Da vi træder ind af døren til børnehaven, ser vi 15 børn, siddende på gulvet, alle med blikket rettet mod den voksne, og de nyder helt sikkert oplæsningen fra deres pædagog.

børnehave

Vi er i dag tirsdag den 5/11/19 taget ud til en børnehaven i Fårevejle.

Vi er i dag tirsdag den 5. november 2019 taget på besøg i børnehaven i Fårevejle.

I forbindelse med Odsherred kommune afholder litteratur- og læsefestival for børn og unge i Odsherred er vi taget på besøg i børnehaven. Børnehaven har i denne uge valgt og læse op for børnene en halv time hver dag.

Da vi kommer ind og begynder pædagogen at læse for dem. Der blev så stille, børnene var så mussestille, at man kunne høre en knappenål falde til jorden. Børnene blev helt opslugt af fortællingen om Plet. Ind imellem spurte pædagogen om, hvad er det for et dyr, der var billede af i bogen. Og børnene svarede alle sammen næsten. Bogen der blev læst op fra hed ”Plet og dyrene på gården af Eric Hill.”

plet

 

%d bloggers like this: