Emil Blichfeldt i Pakhuset

Under festivalen dækker vores pressekorps, bestående af fire 9. klasser, forskellige begivenheder. Her er en af deres artikler:

Emil Blichfeldt holder foredrag i Pakhuset om hans bøger og hans karriere som forfatter og fortæller om hvordan man skriver en god bog

af Mikkel og Alexander 07/11/19

Bogoplæsning

Emil læser op fra diverse bøger, han har skrevet, bl.a. Dragepigen, Spådrømmen 1 og Roboys 1 som en del af børnene havde læst. I slutningen af foredraget, holdt han en konkurrence, der skulle teste, om børnene havde lyttet efter eller ej, for chance for at vinde en bog til klassen, som eleverne kunne læse, eller klassen kunne arbejde med

emil b i pakhuset

Foto: Alexander

Blev inspireret af sine børn

Da alle børnene var faldet til ro og havde sat sig ned, startede Emil foredraget af med at snakke lidt om starten på hans karriere, og om hvad der startede hans drøm om at blive forfatter.

Emils børn ville tit ikke i skole, og Emil fortalte ofte små historier for at få børnene med, hans børn ville dog tit hoppe med på hans fortællinger og komme med gode ideer, til hvordan han kunne forbedre sin historie, hvilket gav Emil en størstedel af hans inspiration til at blive forfatter.

emil blich

Fakta om forfatter Emil Blichfeldt

  • Emil Blichfeldt er født 1977 og er 42 år gammel
  • Emil ejer sit eget naturplejefirma, EBmiljø
  • Emil bruger største delen af hans tid på at anmelde, skrive og udgive bøger
  • Emils debut børnebog er ”spådrømmen 1”
  • Emil har i alt skrevet 32 bøger i hele han karriere
  • Emils børn gad aldrig i skole og det blev inspirationen til hans første bog
%d bloggers like this: