Guds ABC i Hørve kirke

Under festivalen dækker vores pressekorps, bestående af fire 9. klasser, forskellige begivenheder. Her er en af deres artikler:

Lavet af: Hjalte, Tobias a, Milan, Ricards og Throels

Da vi kom frem til kirken, blev vi taget godt i mod af præsten i Hørve kirke. Da vi når til historiefortællingen, mangler vi 2 klasser, men vi begyndte uden dem. Vi fik læst helle gud ABC-bogen, og da vi kom til rime delen, indblandede hun meget børnene i det, vi skulle synge og rime sammen med hende. Det er en meget sjov og kreativ måde at lære om kristendommen og gud. Alt i alt var det en meget god oplevelse, men rap delen blev vist lidt mere til rap og rim. På vejen ud gav de os et æble.

guds abc.jpg

Marianne Iben Hansen er forfatteren til ”Guds ABC” som var bogen der blev læst op af i kirken.

%d bloggers like this: