Kunstudstilling på Nykøbing bibliotek

Under festivalen dækker vores pressekorps, bestående af fire 9. klasser, forskellige begivenheder. Her er en af deres artikler:

Af Tobias S. og Adam

Bibiana- Danmark. Denne organisation, som hjælper med indlæring til skoleelever. Denne organisation er en såkaldt non-profit-organisation. Det betyder, at organisationen ingen penge tjener. Organisationen finder b.la. nye måder at få indlæring på. Ny og interessante måder, såsom børneillustrationer.

 Indledning: Det som vi anmelder om, handler om et event/begivenhed. Eventet blev afholdt i Nykøbing Bibliotek “Pakhuset”. Vi syntes det var spænende, men var ikke som forventede. Grundet kunstudstillingen var meget småt. Eventet handler dybest set om, Anna Jacobinas prisvindende billede bog Ø.

Resume: Som sagt foregik eventet i Nykøbing. Kunstudstillingen omhandler forfatteren Anna Jacobinas billede bog Ø. Billede bogen handler om en pige, som finder en havfrue i en sardindåse. Kunstudstillingen byder på en oplevelse, hvor man forestiller sig, at man befinder sig mellem alle Anna Jacobinas børnebogsillustrationer. Fra billede bogen.  Forfatteren har slev skrevet og tegnet sine børnebillede bogs illustrationer.

Uddybning: (Ting, som kunne havde været bedre). Vi synes, at kunstudstillingen ikke var som vi havde regnet med. Da kunstudstillingen var meget lille/småt. Men ting, som var meget fedt at opleve var, at kunstudstillingen havde en helt anden slagatmosfære. Altså, når man træder ind til kunstudstilling, skal man føle sig som var man i den sardindåse. Det var en hel ny, oplevelse at opleve kunstudstillingen sådan.

Konklusion: (min/vores vurdering af eventet/begivenheden). Vores vurdering omkring eventet. Dette event vil vi meget gerne tilbyde folk at besøge. Men man skal være obs. på at kunstudstillingen er anderledes end andre kunstudstillinger. Mener vi hvert fald.

Alt i alt, vi anbefaler selvfølgelig dette til andre. Hvis vi skal giv vores vurdering med karakter, har vi sammen besluttet at give eventet (6 ud af 10 stjerner).  Okay event. Grundet ikke som forventede.

%d bloggers like this: